محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

بازدید کارشناسان دانشگاه شهید بهشتی از اجرای برنامه نرم‌افزار سیب در شبکه بهداشت شهرستان ری

کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور دریکی از خانه‌های بهداشت شبکه ری از نحوه اجرای برنامه نرم‌افزار سیب و ثبت اطلاعات در این سامانه بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، در این بازدید که روز دوشنبه چهاردهم تیرماه انجام شد، سیما جلالی کارشناس معاونت بهداشت به همراه گیتی هاشمی از شبکه بهداشت شهرستان ری حضور داشتند و همراه با کارشناسان دانشگاه شهید بهشتی از خانه بهداشت تبائین بازدید کردند.
در این بازدید نحوه کار با نرم‌افزار سیب، شیوه ورود اطلاعات در این سامانه، چگونگی آموزش به مراقبین بهداشت در این شبکه و روش‌های ثبت اطلاعات در برنامه موردبررسی قرار گرفت.
کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن مثبت ارزیابی کردن میزان پیشرفت برنامه در دانشگاه تهران، توسعه چنین نرم‌افزارهایی را در بهبود دسترسی به آمار و اطلاعات و تسهیل ارائه خدمات، مفید دانستند.
کارشناسان معاونت بهداشت و شبکه ری ضمن ابراز خرسندی از این بازدید، همکاری و تعامل دو دانشگاه را در مرتفع کردن مشکلات و توسعه هرچه سریع‌تر برنامه مثبت ارزیابی کردند./ق
خبرنگار: سعیده شریفی

سعیده  شریفی