محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

بازدید کارشناسان وزارت بهداشت از برنامه سل شبکه بهداشت شهرستان ری

این بازدید باهدف بررسی روند بیماریابی، تشخیص، درمان و کنترل بیماری سل در شهرستان ری انجام شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، در این بازدید که روز شنبه پنجم تیرماه انجام شد، احمدی کارشناس وزارت بهداشت به همراه دکتر الدوما، دانشجوی دکتری ایپدومیولوژی از کشور سودان حضور داشتند.
بازدیدکنندگان با حضور در واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌ها به بررسی اقدامات انجام‌شده درزمینهٔ کنترل بیماری سل در شهرستان ری پرداختند.
دکتر توکلی کارشناس مسئول واحد به همراه زهرا لطفی کارشناس هماهنگ‌کننده سل ضمن تشریح اقدامات شبکه در مورد کنترل بیماری سل، گزارش کاملی در مورد فعالیت‌های انجام‌شده ارائه کردند.
روند تشخیص، پیگیری بیماران، فعالیت‌های انجام‌شده در مورد کنترل و پیشگیری و آموزش‌هایی که جهت آگاهی اقشار مختلف جامعه با این بیماری اجرا می‌شود از مهم‌ترین مسائلی بود که در این نشست مورد ارزیابی قرار گرفت.
خانم احمدی کارشناس وزارت بهداشت و دکتر الدوما نیز ضمن مثبت خواندن فعالیت‌های صورت گرفته، ابراز امیدواری کردند با تداوم چنین برنامه‌هایی شاهد کنترل هرچه بیشتر بیماری سل باشیم./ق

خبرنگار: سعیده شریفی

سعیده  شریفی