محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

همزمان با هفته دفاع مقدس

بخشدار کهریزک از مدافعان سلامت شبکه بهداشت شهرستان ری قدردانی کرد

در سومین روز هفته دفاع مقدس و به پاس زحمات مدافعان سلامت، بخشدار کهریزک از کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، روز جمعه دوم مهرماه و همزمان با سومین روز هفته دفاع مقدس و درحاشیه میز خدمت جهادی که در مصلی باقرشهر برگزار شد، دکتر  امین بابایی بخشدار کهریزک از مدافعان سلامت قدردانی کرد.
در این مراسم دکتر آرمان مدرس معاون شبکه و جمعی از کارکنان مرکز تجمیعی واکسیناسیون فدک حضور داشتند.
در این مراسم بخشدار و امام جمعه کهریزک و جمعی از مسئولان شهرداری باقرشهر با اهداء لوح تقدیر از معاون و جمعی از کارکنان شبکه بهداشت قدردانی کردند.
دکتر مدرس معاون شبکه ضمن تشکر از اقدام مسئولین منطقه، ابراز امیدواری کرد با تداوم همکاری همه سازمان ها و توسعه واکسیناسیون، هرچه زودتر شاهد کنترل این اپیدمی باشیم.

حسین حاجی رضایی

حسین حاجی رضایی