محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

برپایی جلسه آموزشی اختلالات روان‌پزشکی در دانشگاه پیام نور شهرستان ری

این جلسه آموزشی باهدف آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان با مشکلات و بیماری‌های روان‌پزشکی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، به همت واحد سلامت روان و جوانان و باهدف آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان با مشکلات و بیماری‌های روان‌پزشکی، جلسه آموزشی در تاریخ شنبه پانزدهم اردیبهشت‌ماه در دانشگاه پیام نور شهرستان ری برگزار شد.
در این جلسه عظیم اعلایی روانشناس شبکه در مورد مشکلات روان‌پزشکی برای حاضران صحبت کرد.
اعلایی آشنایی هرچه بیشتر اقشار مختلف جامعه با مشکلات روان‌پزشکی را در مقابله با این مسائل بسیار مهم دانست.
در این جلسه روانشناس شبکه در مورد شایع‌ترین مشکلات و اختلالات مانند اضطراب و استرس و افسردگی صحبت کرد.
اعلایی استفاده از خدمات روان‌پزشکی و روانشناسی را در کنترل و درمان مشکلات در مراحل اولیه بسیار مهم دانست و از دانشجویان خواست تا حتماً به‌سلامت روح و روان خود توجه کنند.
خبر: شریفی

سعیده  شریفی