محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

برپایی غرفه سلامت شبکه بهداشت شهرری در مراسم استقبال از دانشجویان جدید دانشگاه پیام نور

شبکه بهداشت شهرستان ری باهدف آموزش اصول بهداشتی و ارائه خدمات پزشکی، غرفه سلامت را در مراسم استقبال از دانشجویان جدید دانشگاه پیام نور برپا کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، مراسم استقبال از دانشجویان جدید دانشگاه پیام نور شهرستان ری یکشنبه دوازدهم آبان ماه در محل دانشگاه برگزار شد.
واحد سلامت جوانان و بهداشت مدارش شبکه شهرری با برپایی غرفه سلامت در این مراسم حضور فعال داشت.
انجام معاینات پزشکی، مشاوره تغذیه و روانشناسی و اندازه‌گیری شاخص توده بدن از فعالیت‌هایی بود که در این غرفه انجام شد.
همچنین رسانه‌های آموزشی مانند جزوه‌های آموزشی مهارت‌های زندگی، بهداشت باروری و فرزند آوری، خود مراقبتی در جوانان و پیشگیری از حوادث و سوانح جاده‌ای در بین دانشجویان توزیع شد.
کارشناسان واحد آموزش سلامت نیز با حضور در غرفه، ضمن آموزش به دانشجویان اقدام به جذب سفیر سلامت دانشجویی کردند.
خبر: سعیده شریفی
عکس: مهسا ادریسی