محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

برپایی مسابقه نقاشی با موضوع تغذیه و سرطان در مدارس توسط شبکه بهداشت شهرستان ری

مسابقه نقاشی هم‌زمان با هفته ملی مبارزه با سرطان و باهدف آشنایی هرچه بیشتر کودکان با نقش تغذیه سالم در پیشگیری از این بیماری برگزار شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، مسابقه نقاشی در دو مدرسه ابتدایی و با همکاری واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌ها و سلامت جوانان و مدارس برگزار شد.
طبق هماهنگی به‌عمل‌آمده با مدارس کودکان نقاشی‌های خود را با موضوع نقش تغذیه سالم در پیشگیری از سرطان کشیده و مسئولین مدارس نمایشگاهی از آثار دانش آموزان تهیه‌کرده بود.
سبزه خواه کارشناس بیماری‌های غیر واگیر و ادریسی کارشناس مسئول سلامت جوانان و مدارس با حضور در مدرسه به بررسی آثار کودکان پرداخته و به نقاشی‌های برتر جوایزی از سوی شبکه بهداشت اهدا شد.
سبزه خواه در این رابطه گفت: دیدن نقاشی‌های کودکان بسیار جالب بود و متوجه شدیم، آموزش‌هایی که در مدارس داشته‌ایم چقدر تأثیرگذار بوده است.
کارشناس بیماری‌های غیر واگیر ابراز امیدواری کرد با تداوم چنین برنامه‌هایی اصول سبک زندگی سالم در فکر وزندگی کودکان نهادینه شود و آن‌ها بتوانند با خود مراقبتی از سلامت خود محافظت کنند./ق
خبرنگار: سعیده شریفی

سعیده  شریفی