محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

برپایی همایش بزرگ پیشگیری از دیابت با حضور سام درخشانی هنرپیشه سینما در شهرستان ری

هم‌زمان با هفته ملی پیشگیری از دیابت و باهدف آشنایی هرچه بیشتر مردم، همایش بزرگ دیابت با حضور سام درخشانی برگزار شد.

گالري عکس
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، همایش پیشگیری از دیابت روز یکشنبه بیست و هشتم آبان 97 در باقرشهر شهرستان ری برگزار شد.
در این همایش که با همکاری سازمان‌های مختلف مانند شبکه بهداشت، شهرداری و شورای اسلامی منطقه، آموزش‌وپرورش، اداره ورزش و جوانان و شرک نوونوردیسک برگزار شد، سام درخشانی به‌عنوان هنرمند سفیر دیابت حضور داشت.
دکتر علیرضا امینی منش، کارشناس بیماری‌های غیرواگیر معاونت بهداشت دانشگاه تهران به همراه مسئولان و مدیران محلی از دیگر مهمانان این همایش بودند.
حضور دانش آموزان که اشعاری در ارتباط بااهمیت سبک زندگی سالم در پیشگیری از دیابت می‌خواندند، حال و هوای زیبایی به این برنامه داده بود.
در این همایش دکتر امینی منش و سام درخشانی در ارتباط با بیماری دیابت و راه‌های پیشگیری و کنترل آن صحبت کردند.
در حاشیه این همایش برنامه‌های مختلفی مانند جشنواره غذای سالم و پیاده‌روی خانوادگی برگزار شد.
معصومه قشقایی کارشناس شبکه بهداشت و هماهنگ‌کننده این برنامه در این رابطه گفت: امیدواریم چنین برنامه‌هایی در آشنایی هرچه بیشتر مردم با بیماری دیابت و سبک زندگی سالم و تأثیر آن در سلامتی نقش مهمی داشته باشد.
خبر: شریفی
عکس: حاج رضایی