محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

برپایی همایش پیاده‌روی و صبحانه سالم ویژه بانوان توسط شبکه بهداشت شهرستان ری

به مناسبت هفته سلامت بانوان و باهدف ترغیب زنان به رعایت سبک زندگی سالم، شبکه بهداشت شهرستان ری همایش پیاده‌روی و صبحانه سالم را برگزار کرد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، در هفته سلامت بانوان و به همت مرکز سلامت جامعه خاور شهر، همایش پیاده‌روی و صبحانه سالم برگزار شد.
در این برنامه ابتدا بانوان منطقه خاورشهر به پیاده‌روی پرداخته و نرمش صبحگاهی را انجام دادند، سپس صبحانه سالمی که تهیه‌شده بود را دسته‌جمعی میل کردند.
زهرا نادری مربی رابطین مرکز خاور شهر و هماهنگ‌کننده این برنامه در این رابطه گفت: همه تلاش ما این است که بتوانیم مردم به‌خصوص بانوان که نقش تأثیرگذاری در خانواده رادارند با سبک زندگی سالم آشنا کنیم؛ زیرا این آشنایی سبب می‌شود تا فرد برای داشتن یک زندگی سالم تلاش کند که درنهایت تأثیر آن به جامعه منتقل خواهد شد.
توضیح این که در هفته سلامت زنان که از بیست و چهارم تا سی‌ام مهرماه بود، شبکه بهداشت شهرستان ری برنامه‌های آموزشی مختلفی را برگزار کرد.
خبرنگار: سعیده شریفی

سعیده  شریفی