محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

برگزاری اولین جلسه مدیریت شاخص‌های بهداشتی در شبکه شهرری

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران: این جلسه به‌منظور آشنایی کارشناس مسئولان ستادی با برنامه مدیریت شاخص‌ها و با حضور دکتر فاطمه تاجیک مدیر شبکه برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، شاخص‌های بهداشتی معیار خوب و مناسبی برای ارزیابی نحوه اجرای برنامه‌هاست. به همین دلیل در نظر است شبکه‌های بهداشتی ضمن استخراج شاخص‌های منطقه تحت پوشش خود، مقایسه‌ای با شاخص‌های کشوری و دانشگاهی داشته باشند تا بتوانند میزان موفقیت خود را در انجام برنامه‌های مختلف بسنجند.
در همین راستا اولین جلسه مدیریت شاخص‌های بهداشتی با حضور دکتر فاطمه تاجیک مدیر شبکه و کارشناس مسئولان ستادی برگزار شد. در این جلسه دکتر تاجیک ضمن اعلام اصول کلی برنامه، شاخص‌های هر واحد را به تفکیک معرفی و راهکارهای لازم جهت استخراج آن‌ها را بیان کرد.
طبق برنامه مقرر شد هر واحد علاوه بر استخراج شاخص‌های موردنظر مقایسه‌ای با شاخص کشوری و دانشگاهی داشته باشد.
چنین برنامه‌ای توسط مراکز بهداشتی درمانی نیز انجام می‌شود. گفتنی است بازه زمانی موردنظر جهت جمع‌آوری اطلاعات و آمار سال نودوسه در نظر گرفته‌شده است.
سعیده  شریفی

سعیده شریفی