محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

برگزاری جشن هفته سالمند در مرکز خدمات جامع سلامت شهید نیک نژاد شهرستان ری

به‌منظور ارج نهادن به سالمندان جامعه، مراسم بزرگداشت و جشنی در مرکز خدمات جامع سلامت شهید نیک نژاد شهرستان ری برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، در هفته بزرگداشت سالمندان به سر می‌بریم و برنامه‌های گسترده‌ای توسط واحد سلامت خانواده شبکه شهرری در سطح شهرستان در دست اجراست.
به همین مناسبت دوشنبه هشتم مهرماه جشنی در مرکز شهید نیک نژاد برگزار شد.
در این مراسم که به همت مسئول و کارکنان مرکز برگزارشده بود، دکتر مانا کبگانی مسئول مرکز در مورد اهمیت توجه به سالمندان صحبت کرد.
دکتر کبگانی سالمندی را دوران پراهمیتی از زندگی دانست و تأکید کرد با رعایت سبک زندگی سالم و توجه به تغییرات جسمی و روحی این دوران، می‌توان با شادی و سلامت به زندگی ادامه داد.
در این مراسم فهیمه باطبی کارشناس سالمندان شبکه نیز حضور داشت و برنامه‌های متنوعی برای سالمندان اجرا شد.
در پایان هدایایی همراه با شاخه‌های گل به سالمندان تقدیم شد.
خبر: سعیده شریفی
عکس: حسین حاج رضایی