محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

برگزاری جلسات آموزشی با موضوع مقابله با استرس امتحان توسط شبکه بهداشت شهرستان ری

این جلسات باهدف آموزش والدین و آشنا کردن آن‌ها با شیوه‌های مقابله با استرس دانش آموزان در دوران امتحانات برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، جلسات آموزشی با موضوع نحوه مقابله با استرس دانش آموزان در دوران امتحانات در مرکز سلامت جامعه عباس‌آباد برگزار شد.
در این جلسات عظیم اعلایی کارشناس ارشد روانشناسی بالینی در مورد شیوه‌های مقابله با استرس دانش آموزان در دوران امتحانات برای والدین تدریس می‌کرد.
اعلایی با اشاره به اینکه هر تغییری حتی تغییرات مثبت در زندگی استرس‌زاست در مورد امتحانات گفت: دوران امتحانات استرس‌های خاص خودش را دارد ولی نحوه برخورد والدین و رفتار آنان با نوجوانان می‌تواند در روحیه بچه‌ها بسیار مؤثر باشد.
در این جلسات در مورد روش‌های مقابله با استرس و روش‌های آرام‌سازی و نحوه رفتار والدین در دوران امتحان تدریس شد.
از دیگر مسائلی که در این نشست‌ها تدریس می‌شد، روش‌های برنامه‌ریزی برای دانش آموزان در دوران امتحانات بود. در این بخش به والدین توضیح داده می‌شد که چگونه برای روزهای فرزندان خود برنامه‌ریزی کنند تا علاوه بر درس خواندن بتوانند استراحت و تفریح کافی نیز داشته باشند.
گفتنی است به همت واحد بهداشت روان مشابه چنین جلساتی در سایر مراکز سلامت جامعه شبکه شهرستان ری برگزار شد. این جلسات از اواسط اردیبهشت آغازشده و تا اوایل خردادماه ادامه داشت./ق
خبرنگار: سعیده شریفی

سعیده  شریفی