محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

برگزاری جلسات مشاوره تغذیه در منطقه باقرشهر توسط شبکه شهرری

این جلسات باهدف آشنایی هرچه بیشتر مردم بااهمیت تغذیه سالم در پیشگیری و کنترل دیابت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، از آغاز هفته سلامت شبکه شهرری برنامه‌های گسترده‌ای را در مناطق مختلف شهرستان در دست اجرا دارد. برپایی جلسات متعدد مشاوره تغذیه یکی از این برنامه‌هاست.
زهرا اصلانی کارشناس تغذیه مرکز سلامت جامعه باقرشهر با حضور در مناطق تجمع اقشار مختلف، اقدام به ارائه مشاوره تغذیه برای گروه‌های سنی مختلف کرده است.
مشاوره برای دانش آموزان، معلمان، مراجعین مرکز و کارکنان اداره‌های مختلف از فعالیت‌هایی است که توسط وی در این هفته انجام شد.
اصلانی هدف از این فعالیت‌ها را افزایش آگاهی عمومی مردم برشمرد و گفت: بسیاری از مردم با ارتباط تغذیه و دیابت آشنا نیستند یا شماری از بیماران نمی‌دانند چه بخورند تا علاوه بر تأمین نیازهای بدن، بیماری خود را کنترل کنند. هدف ما افزایش آگاهی مردم و ترغیب آنان به خود مراقبتی به‌منظور توسعه سلامت عمومی است./ق
خبرنگار: سعیده شریفی

سعیده  شریفی