محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

برگزاری جلسه آموزشی ایدز در مدارس توسط شبکه بهداشت شهرستان ری

این جلسه آموزشی باهدف آشنا کردن دانش آموزان با ایدز و راه‌های پیشگیری آن و روش‌های خود مراقبتی در این بیماری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، جلسه آموزشی ایدز به همت مرکز بهداشتی درمانی شهید مبارکی و در دبیرستان شهید شاکری با حضور دانش آموزان دبیرستان برگزار شد.
در این نشست محمد اسد زاده کارشناس پیشگیری و مبارزه با بیماری‌ها با اشاره به اهمیت آشنایی افراد با بیماری‌های مختلف به‌تفصیل در مورد ایدز صحبت کرد.
اسد زاده در مورد راه‌های انتقال، روش‌های پیشگیری و اصول خود مراقبتی برای دانش آموزان توضیحات کاملی داد.
وی رعایت اصول بهداشتی و اخلاقی را مهم‌ترین اصل در پیشگیری از این بیماری دانست و از نوجوانان خواست تا در صورت مواجه‌شدن با مشکلی، حتماً این موضوع را با مربیان مدارس، خانواده و تیم پزشکی مطرح کرده تا راه‌حل اصولی و منطقی برای مرتفع کردن آن پیدا شود.
محمد اسد زاده در پایان ضمن ابراز خرسندی از همکاری نزدیک آموزش‌وپرورش با شبکه بهداشت، برپایی چنین جلساتی را در افزایش آگاهی عمومی و کنترل بیماری‌ها در جامعه بسیار مؤثر دانست./ق
خبرنگار: سعیده شریفی
سعیده  شریفی