محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

برگزاری جلسه آموزشی حمایت‌های روانی در بلایا در شبکه بهداشت شهرری

جلسه آموزشی حمایت‌های روانی در بلایا با حضور مشاورین مدارس نواحی مختلف آموزش‌وپرورش در شبکه بهداشت شهرری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، جلسه آموزشی حمایت‌های روانی در بلایا در تاریخ بیست و چهارم آذرماه در شبکه بهداشت شهرری برگزار شد.
در این جلسه مشاورین مدارس نواحی مختلف آموزش‌وپرورش شهرستان ری حضور داشتند.
مریم اثنی عشری کارشناس واحد بهداشت روان کار تدریس در این جلسه را بر عهده داشت و به‌تفصیل در مورد آسیب‌های روانی پس از حوادث و بلایا صحبت کرد.
اثنی عشری با اشاره به نقش مهم مسئولین مدارس گفت: اثرات مخرب حوادث و بلایا در دانش آموزان می‌تواند به طرق مختلف نمایان شود. ترس، خشم، احساس گناه، دیدن خواب‌های آشفته و وحشتناک، اختلال در تمرکز و یادگیری و افسردگی از نشانه‌های این اختلال است و مسئولین مدارس باید با نحوه برخورد با چنین دانش‌آموزانی آشنا باشند.
کارشناس شبکه افزود: معلمان و مشاوران باید بدانند که اختلالات پس از حوادث و بلایا به‌شدت بر یادگیری و تمرکز دانش آموزان اثر می‌گذارد و چنین دانش‌آموزانی به حمایت‌های روحی و روانی نیازمند هستند.
در پایان این نشست جلسه پرسش و پاسخ برگزار شد و کارشناس شبکه به سؤالات حاضران پاسخ گفت.
خبر: شریفی
عکس: پناهی