محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

برگزاری جلسه آموزشی دیابت برای دانش آموزان توسط شبکه بهداشت شهرستان ری

این جلسه آموزشی با حضور دانش آموزان منطقه باقرشهر و باهدف حساس کردن نوجوانان در مورد بیماری دیابت و آشنایی بیشتر آنان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، جلسه آموزشی دیابت روز یکشنبه بیست و دوم فروردین‌ماه در دبیرستان فلسطین منطقه باقرشهر برگزار شد.
در این جلسه زهرا اصلانی کارشناس تغذیه شبکه در مورد بیماری دیابت، علل و علائم آن و راه‌های پیشگیری از بروز بیماری صحبت کرد.
توجه به سبک زندگی، رعایت اصول صحیح تغذیه، داشتن تحرک کافی و انجام آزمایش‌های غربالگری از مهم‌ترین مسائلی بود که برای دانش آموزان تدریس شد.
در این جلسه تلاش شد تا اهمیت پیشگیری از بروز بیماری و روش‌های تشخیص سریع در مراحل اولیه آموزش داده شود.
اصلانی در مورد هدف از برگزاری چنین جلساتی گفت: اگر اهمیت سبک زندگی سالم و اصول خود مراقبتی برای گروه‌های مختلف جامعه روشن شود، بسیاری از بیماری‌ها کنترل خواهد شد. به نظر می‌رسد مشکل اصلی مردم ما کمبود اطلاعات در مورد خطرات ابتلا به بیماری‌هایی نظیر دیابت است که امیدواریم با برپایی چنین جلساتی در توسعه اطلاعات عمومی موفق باشیم./ق
خبرنگار: سعیده شریفی

سعیده  شریفی