محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

برگزاری جلسه آموزشی راه‌های پیشگیری از پدیکلوز در مدارس شهرستان ری

در این جلسه آموزشی والدین دانش آموزان ابتدایی حضورداشته و با بیماری پدیکلوز آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، این جلسه آموزشی با حضور هشتاد نفر از اولیاء دانش آموزان در مدرسه ابتدایی شهید غیوری تشکیل شد.
فاطمه اقدسی کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌ها کلیاتی در مورد بیماری پدیکلوز بیان کرده و در مورد علائم، راه‌های انتقال و شیوه‌های درمان به‌تفصیل صحبت کرد.
اقدسی شپش را مانند بسیاری از بیماری‌های دیگر دانست و از مادران خواست در صورت ابتلا، خیلی عادی برخورد کرده و با مراجعه به مراکز بهداشتی، درمان فرزند خود را شروع کنند.
کارشناس شبکه از اولیاء دانش آموزان خواست تا بیماری فرزند خود را به مسئولین مدرسه اطلاع دهند تا آنان شرایط را برای پیشگیری از شیوع بیماری فراهم کنند.
در این جلسه در مورد شیوه‌های درمان طبی و سنتی بیماری شپش صحبت شد. اقدسی بر لزوم درمان خانواده بیماری به‌منظور پیشگیری از گسترش بیماری در خانواده تأکید کرد و از حاضران خواست در مورد این مسئله دقت کافی داشته باشند./ق
خبرنگار: سعیده شریفی
سعیده  شریفی