محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

برگزاری جلسه آموزشی نشانگرهای مواد غذایی در شبکه بهداشت شهرستان ری

این جلسه آموزشی با همکاری معاونت غذا و دارو و باهدف آشنایی هرچه بیشتر داوطلبان سلامت با علائم و نشانه‌های برچسب‌های مواد غذایی برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، این جلسه آموزشی، دهم آبان ماه در سرای محله بهشتی و با حضور نزدیک به صد نفر از داوطلبان سلامت و اولیاء دانش آموزان برگزار شد.
در این جلسه کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران به‌تفصیل در مورد علائم و معانی برچسب‌ها و نشانگرهای مواد غذایی صحبت کردند.
روش‌های شناسایی مواد خوراکی و آرایشی تقلبی مبحث بعدی بود که مطرح شد و بسیار موردتوجه قرار گرفت.
در این جلسه تأکید شد که در هنگام خرید مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی به علائم و نشانه‌های درج‌شده بر روی بسته‌بندی دقت کرده و از خرید محصولات تقلبی خودداری شود.
در پایان در مورد مضرات مصرف خودسرانه دارو به‌خصوص آنتی‌بیوتیک‌ها برای حاضران صحبت شد.
گفتنی است این جلسه با همکاری پایگاه ضمیمه محله ولی‌آباد بهشتی برگزار شد.
خبرنگار: سعیده شریفی

سعیده  شریفی