محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

برگزاری جلسه آموزشی ویژه روانشناسان شبکه بهداشت شهرستان ری

در این جلسه مصاحبه بالینی ساختاریافته به روانشناسان شاغل در مراکز و پایگاه‌های سلامت جامعه آموزش داده شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، جلسه آموزشی روانشناسان شبکه بهداشت شهرستان ری روز چهارشنبه هشتم اردیبهشت‌ماه برگزار شد.
در این نشست دکتر غلامی کارشناس مسئول واحد سلامت روان ضمن خیرمقدم به همکارانی که به‌تازگی در شبکه مشغول به کار شدند، در مورد برنامه‌های بهداشت روان توضیحاتی را بیان کرد.
وی با اشاره به نیاز جامعه به خدمات روانشناسان، از حاضران خواست تا ضمن آشنا کردن مردم با این رشته، در راستای انجام هرچه بهتر برنامه‌ها بکوشند.
در ادامه مصاحبه بالینی ساختاریافته آموزش داده‌شده و در مورد نحوه استفاده از این مصاحبه و کاربردهای آن توضیحات کاملی ارائه شد.
تجزیه‌وتحلیل آمار فعالیت‌های انجام‌شده در سال گذشته بخش دیگری از این نشست بود. دکتر غلامی با تأکید بر اهمیت ثبت آمار، از همکاران خواست در این مورد دقت کافی را داشته باشند.
در پایان برنامه‌های سال جاری مرور شد./ق
خبرنگار: سعیده شریفی