محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از بیماری دیابت در آموزش‌وپرورش توسط شبکه بهداشت شهرستان ری

در این جلسه آموزشی جمعی از معلمان و مربیان بهداشت مدارس شهرستان ری حضور داشتند و در مورد بیماری دیابت آموزش دیدند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، این جلسه آموزشی با حضور جمعی از مربیان بهداشت و معلمان آموزش‌وپرورش تشکیل شد.
در این نشست در مورد علل به وجود آورنده و تشدیدکننده و روش‌های پیشگیری و کنترل بیماری دیابت تدریس شد.
سپس با اشاره به نقش تأثیرگذار معلمان و اولیاء مدرسه در دانش آموزان در خصوص عادات صحیح تغذیه‌ای صحبت و از حاضران خواسته شد تا از این فرصت در ایجاد عادات صحیح غذایی در کودکان و نوجوانان استفاده کنند.
توجه به مواد غذایی موجود در بوفه مدارس، ترویج استفاده از میان وعده‌های سالم مثل انواع مغزها و میوه‌ها و سبزی‌ها و پرهیز از مصرف مواد مضر همچون نوشابه‌های صنعتی از نکاتی بود که آموزش داده شد.
خبرنگار: سعیده شریفی
سعیده  شریفی