محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از مصرف دخانیات در شهرستان ری

این جلسه به‌منظور آشنایی والدین نوجوانان با روش‌های پیشگیری از مصرف دخانیات و توانمندسازی خانواده‌ها در برابر این معضل اجتماعی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، جلسه آموزشی پیشگیری از مصرف دخانیات، چهارشنبه هفدهم خردادماه در منطقه باقرشهر برگزار شد.
در این نشست، تقوی روانشناس مرکز سلامت جامعه باقرشهر برای والدین دانش آموزان دبیرستانی در مورد مضرات دخانیات و شیوه‌های پیشگیری از گرایش نوجوانان صحبت کرد.
تقوی بابیان نقش بسیار مهم و مؤثر والدین در یادگیری رفتارهای اجتماعی، از والدین خواست تا به‌عنوان الگو، از مصرف دخانیات خودداری کنند.
در این جلسه در مورد رفتار جرئت مندانه، مهارت نه گفتن و جایگزین کردن تفریحات سالم آموزش داده شد.
گفتنی است طبق برنامه‌ریزی‌های واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد، جلسات آموزشی پیشگیری از اعتیاد و دخانیات طی سال به‌طور مستمر توسط کارشناسان سلامت روان در واحدهای محیطی شبکه بهداشت جهت گروه‌های سنی در معرض خطر برگزار می‌شود.
خبرنگار: سعیده شریفی

سعیده  شریفی