محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

برگزاری جلسه ماهانه بهورزان شبکه شهرری با محوریت نظام جامع سلامت

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران: جلسه ماهانه بهورزان شبکه شهرری با محوریت نظام جامع سلامت و باهدف آشنا کردن آنان با برنامه‌های جدید برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، این جلسه با حضور همه بهورزان شاغل در خانه‌های بهداشت در تاریخ نهم دی‌ماه برگزار شد.
گیتی هاشمی کارشناس واحد در این نشست به‌تفصیل در مورد نظام جامع سلامت برای بهورزان صحبت کرد. وی در مورد برنامه‌های طرح تحول سلامت و نقش بهورزان و خانه‌های بهداشت در این طرح توضیحات کاملی بیان کرد.
هاشمی با اشاره به اجرایی شدن برنامه‌های الکترونیک در واحدهای محیطی، از بهورزان خواست تا آمادگی لازم جهت کار با نرم‌افزارهای موجود را داشته باشند.
در ادامه جلسه پرسش و پاسخ برگزار شد و هاشمی به سؤالات بهورزان در مورد طرح تحول سلامت پاسخ داد.
در این جلسه مهندس محمدرضا رنجبران کارشناس مسئول واحد بهداشت حرفه‌ای نیز در مورد برنامه‌های این واحد برای بهورزان سخن گفت.
خبرنگار: سعیده شریفی
سعیده  شریفی