محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

برگزاری جلسه پویش ملی غربالگری دیابت و فشارخون بالا با حضور سرپرستان مراکز خدمات جامع سلامت

با حضور دکتر مصطفی امینی، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری و سرپرستان مراکز خدمات جامع سلامت، جلسه برگزاری پویش ملی غربالگری دیابت و فشارخون بالا در سالن اجتماعات شبکه بهداشت برگزار شد.

به روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری با حضور دکتر مصطفی امینی، مدیر، دکتر آرمان مدرس معاون، شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری و سرپرستان مراکز خدمات جامع سلامت، جلسه برگزاری پویش ملی غربالگری دیابت و فشارخون بالا در سالن اجتماعات شبکه بهداشت برگزار شد.

دکتر مصطفی امینی در خصوص این پویش گفت: با توجه به اهمیت شناسایی افراد در معرض خطر بیماری های دیابت و فشارخون، مسئولین مراکز برای پوشش حداکثری جمعیت تحت منطقه ی خود تلاش کنند.

در ابتدای جلسه معصومه جنتی با ارائه گزارش به بررسی روند پویش در سطح شهرستان ری و مراکز خدمات جامع سلامت پرداخت.

حسین حاجی رضایی

حسین حاجی رضایی