محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

برگزاری همایش شیر مادر توسط شبکه بهداشت شهرستان ری در منطقه قیام دشت

در این همایش که به همت مرکز سلامت جامعه قیام دشت برگزار شد، جمعی از مردم منطقه حضور داشتند و بااهمیت تغذیه با شیر مادر آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، هم‌زمان با دهم مردادماه روز جهانی شیر مادر، همایشی به همت مرکز سلامت جامعه امام رضا (ع) در منطقه قیام دشت برگزار شد.
در این همایش فهیما خراسانی از کارشناسان مرکز برای حاضران در مورد اهمیت تغذیه با شیر مادر صحبت کرد.
خراسانی با تأکید بر اینکه تغذیه با شیر مادر از بدو تولد می‌تواند ضامن سلامتی نوزاد باشد، از مادران خواست تا توجه خاصی به این نکته داشته و با استفاده از این نعمت الهی، سلامت خود و فرزندشان را تضمین کنند.
در این نشست در مورد شیوه‌های حمایت از مادران در دوران شیردهی، نقش پدران در این زمینه و مزایای این نوع تغذیه برای مادر و کودک صحبت شد.
گفتنی است این همایش با همکاری مسئولین منطقه و در سرای محله قیام دشت برگزار شد./ق
خبرنگار: سعیده شریفی

سعیده  شریفی