محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

برگزاری وبینار آموزشی با موضوع دیابت در شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری

همزمان با روز جهانی دیابت، شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری وبینار آموزشی با همین موضوع برای بهورزان شاغل در خانه های بهداشت برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، واحد بیماری های غیرواگیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری همزمان با روز جهانی دیابت، وبینار آموزشی برای بهورزان شاغل در خانه های بهداشت برگزار کرد.

این وبینار روز دوشنبه بیست و چهام آبان ماه با حضور بهورزان برگزار شد و فهیما خراسانی نیا کارشناس واحد بیماری های غیر واگیر در مورد بیماری دیابت صحبت کرد.

خراسانی نیا با اشاره به اهمیت بیماری دیابت در مورد علل بروز این بیماری صحبت کرد.

کارشناس شبکه بهداشت با تاکید بر اهمیت رعایت اصول زندگی سالم در پیشگیری بسیاری از بیماری ها به خصوص دیابت، به نقش مهم مراقبین سلامت و بهورزان اشاره کرد و گفت: بهورزان نقش بسیار مهمی در آموزش شیوه های زندگی سالم به اقشار جامعه دارند و باید در این زمینه دقت نظر کافی را داشته باشند. زیرا تحقیقات ثابت کرده است که رعایت سبک زندگی سالم و تغذیه صحیح می تواند تا حد بسیار زیادی از بروز بیماری ها مختلف به خصوص دیابت جلوگیری کند.

در ادامه در مورد علائم دیابت، روش های تشخیص آن و اقدام های لازم برای بیماران صحبت شد.

سعیده  شریفی

سعیده شریفی