محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

برگزاری وبینار آموزشی با موضوع پویش حرف و گفتگو در شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری

وبینار آموزشی پویش حرف و گفتگو با هدف آشنایی هرچه بیشتر مراقبین سلامت، روانشناسان و رابطین سلامت در شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، وبینار آموزشی با موضوع پویش حرف وگفتگو روز یکشنبه هفتم آذر ماه برگزار شد.

در این وبینار بهاره محمدنیا کارشناس ارشد روانشناسی بالینی از کارشناسان شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت شبکه در مورد اهمیت گفتگو در خانواده ها صحبت کرد.

محمدنیا با اشاره به بحران کرونا و تاثیر آن بر نوع روابط انسان ها به خصوص در خانواده ها، از رابطین سلامت و کارکنان شاغل در مراکز و پایگاه های بهداشتی خواست در این خصوص به مردم آموزش دهند.

روانشناس شبکه در این وبینار در مورد اهمیت گفتگو و رابطه کلامی بین افراد، شیوه های صحیح سخن گفتن و لزوم شنیدن دقیق و آشنایی با آن برای حاضران صحبت کرد.

سعیده  شریفی

سعیده شریفی