محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

برگزاری وبینار آموزشی سلامت و فعالیت بدنی کودکان در دوران اپیدمی کرونا در شهرستان ری

همزمان با هفته ملی کودک و به همت واحد سلامت خانواده، وبینار آموزشی سلامت و فعالیت بدنی کودکان در دوران اپیدمی کرونا در شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، به همت واحد سلامت خانواده و با همکاری واحد بهبود تغذیه، وبینار آموزشی سلامت و فعالیت بدنی کودکان و نقش تغذیه در پیشگیری از چاقی در دوران اپیدمی کرونا، سه شنبه پانزدهم مهر ماه در شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری برگزار شد.

در این وبینار هانیه ولایتی کارشناس تغذیه در مورد اهمیت تغذیه صحیح و فعالیت بدنی کودکان در دوران اپیدمی به منظور پیشگیری از چاقی در دوران اپیدمی ویروس کرونا برای مراقبین سلامت، بهورزان و کارکنان بهداشتی صحبت کرد.

معصومه حدادی کارشناس کودکان شبکه در این رابطه گفت: همه تلاش ما این است که در هفته ملی کودک با استفاده از فضای مجازی، آموزش و اطلاع رسانی وسیعی در سطح شهرستان و برای کارکنان بهداشتی داشته باشیم و این وبینار در همین راستا و با توجه به شرایط فعلی جامعه برگزار شد.

سعیده  شریفی

سعیده شریفی