محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

برگزاری کارگاه آموزشی تغذیه سالم و پیشگیری از بیماری سل برای مربیان مهدکودک‌های شهرستان ری

در راستای توانمندسازی مربیان و مدیران مهد کوک‌های شهرستان ری، کارگاه یک‌روزه آموزش تغذیه سالم و پیشگیری از بیماری سل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، در راستای توسعه برنامه خود مراقبتی و باهدف توانمندسازی مربیان و مدیران مهدکودک‌ها، جلسه آموزشی به همت واحد آموزش بهداشت یکشنبه بیست و یکم مهرماه در شبکه بهداشت شهرستان ری برگزار شد.
در این جلسه چهل نفر از مربیان و مدیران مهدکودک‌های بهزیستی حضور داشتند.
ابتدا ماندانا دقیقی کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه در مورد اهمیت ریزمغذی‌ها در تغذیه کودکان صحبت کرد.
بررسی اختلالات ناشی از کمبودید و راه‌های پیشگیری از آن از دیگر مواردی بود که کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه در مورد آن صحبت کرد.
در ادامه افسانه دهقانی کارشناس واحد بهبود تغذیه در مورد تغذیه در طب سنتی و سبد غذایی مطلوب کودکان تدریس کرد.
سخنران پایانی این جلسه نرگس شیخ فتحعلی بود که در مورد بیماری سل، راه‌های انتقال، روش‌های کنترل و پیشگیری و شیوه‌های درمانی این بیماری آموزش داد.
خبر: سعیده شریفی
عکس: حسین حاج رضایی

 

سعیده  شریفی
تهیه کننده:

سعیده شریفی