محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

برگزاری کلاس آموزشی احیاء قلبی- ریوی برای پزشکان توسط شبکه بهداشت شهرستان ری

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران: این جلسه آموزشی با همکاری مجتمع بیمارستانی امام خمینی و باهدف توانمند کردن پزشکان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، جلسه آموزشی CPR باهدف توانمند کردن پزشکان شاغل در واحدهای ارائه‌دهنده خدمت توسط واحد نظارت بر درمان برگزار شد.
در این جلسه که پانزده نفر از پزشکان حضور داشتند دکتر امیر سالاری با اشاره به اینکه CPR یک مانور حیات‌بخش است که با اجرای به‌موقع و صحیح آن می‌توان زندگی یک فرد را نجات داد، بر ضرورت تسلط پزشکان در اجرای کامل و بی‌نقص آن تأکید کرد.
در ادامه در مورد مراحل اجرای احیاء، نکات مهم و حائز اهمیت در حین اجرای برنامه، داروهای اورژانس و دوز مصرف آن تدریس شد.
گفتنی است واحد نظارت بر درمان شبکه شهرری جزوه ای در مورد احیاء قلبی و عروقی تهیه‌کرده و پیش از کلاس در اختیار پزشکان قرار داده بود تا شرکت‌کنندگان بامطالعه آن آمادگی کامل برای فراگیری توضیحات تکمیلی مدرس داشته باشند.
خبرنگار: سعیده شریفی
سعیده  شریفی