محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

تجهیز مراکز خدمات جامع سلامت با هدف بهبود ارائه خدمات سلامت روان به کودکان

با هدف بهبود ارائه خدمات سلامت روان به کودکان، مراکز خدمات جامع سلامت با وسایل استاندارد و مناسب کودکان تجهیز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، با هدف بهبود ارائه خدمات سلامت روان به کودکان و تجهیز مراکز خدمات جامع سلامت، میز و صندلی های مخصوص کودکان، برای 28 مرکز خدمات جامع سلامت شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری خریداری شد.

دکتر ناهید جولائیها، کارشناس مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری در این خصوص گفت: انجام مداخلات روانی و اجتماعی برای کودکان از جمله وظایف کارشناسان سلامت روان مراکز خدمات جامع سلامت شبکه بهداشت ری است و لازمه مصاحبه و مشاوره با کودکان، وجود شرایط و وسایل متناسب با سن کودک، مانند میز و صندلی مناسب، ابزار و وسایل نقاشی، عروسک و ...است، تا از این طریق ارتباط با کودک تسهیل شده و مشاوره در شرایط مطلوب تری انجام شود.

وی ادامه داد: به این منظور واحد سلامت روان شبکه بهداشت ری با خریداری میز و صندلی مخصوص کودک برای 28 مرکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش شبکه بهداشت، گامی برای بهبود ارائه خدمات روانشناسی به کودکان برداشته است.

حسین حاجی رضایی

حسین حاجی رضایی