محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

تشکیل کارگروه بهبود تغذیه شهرستان ری

کارگروه بهبود تغذیه باهدف توسعه پایدار و دستیابی به امنیت غذایی و ترویج کشاورزی پایدار برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، کارگروه بهبود تغذیه با حضور نمایندگان سازمان‌ها و اداره‌های شهرستان ری در تاریخ شنبه سی و یکم شهریورماه در محل ستاد شبکه بهداشت شهرستان ری برگزار شد.
در این جلسه ماندانا دقیقی کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه با اشاره به اهمیت تغذیه سالم در سلامتی جامعه، گزارشی از فعالیت‌های انجام‌شده ارائه کرد.
دقیقی ضمن قرائت دستورالعمل برنامه، از حاضران خواست با برنامه‌ریزی دقیق و همکاری همه‌جانبه در توسعه تغذیه پایدار سهیم باشند.
در این جلسه مقرر شد، سازمان‌های مختلف شهرستان با همکاری جانبه و آموزش مداوم و شناسایی خانواده‌های نیازمند، در راستای دستیابی به اهداف کوشا باشند.
خبر: شریفی
عکس: حاج رضایی

سعیده  شریفی
تهیه کننده:

سعیده شریفی