محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

برای دانش آموزان شهرستان ری

جلسه آموزشی آسیب‌های اجتماعی در دوران نوجوانی برگزار شد

این جلسه آموزشی باهدف آشنایی هرچه بیشتر نوجوانان با مسائل و مشکلات دوران بلوغ و آسیب‌های اجتماعی خاص این دوره سنی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، جلسه آموزشی آسیب‌های اجتماعی در نوجوانی، دوشنبه بیست و پنجم بهمن‌ماه در منطقه صالح‌آباد با حضور دختران دانش‌آموز دبیرستانی برگزار شد.
آزاده درویش نیا روانشناس برای حاضران در مورد مسائل روحی و روانی خاص دوران بلوغ و نوجوانی صحبت کرد.
درویش نیا با اشاره به اهمیت آگاهی نوجوانان با تغییرات این دوران گفت: اگر متوجه تغییرات هر دوره سنی باشیم، بسیار راحت می‌توانیم با آن کنار بیاییم و همین آگاهی و اطلاع می‌تواند از استرس و نگرانی کم کند. چون متوجه می‌شویم بسیاری از مسائل طبیعی بوده و خاص همان زمان است.
در ادامه روانشناس شبکه بهداشت شهرستان ری در مورد آسیب‌های اجتماعی و به‌خصوص مسائلی که نوجوانان بیشتر با آن درگیر هستند صحبت کرد و در پایان به سؤالات حاضران پاسخ گفت.
خبرنگار: سعیده شریفی

سعیده  شریفی