محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

همزمان با هفته سلامت

جلسه های آموزشی بهداشت روان در مدارس شهرستان ری برگزار می شود

درراستای توانمند سازی دانش آموزان و آشنایی بیشتر با اصول بهداشت روان، جلسه های آموزشی در هفته سلامت در مدارس شهرستان ری برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، هفته سلامت از هفدهم اردیبهشت ماه آغاز شده است و این مناسبت فرصت مناسبی برای آموزش است. شبکه بهداشت شهرستان ری از این فرصت استفاده کرده و با برگزاری جلسه های آموزشی در مدارس در راستای توانمند سازی دانش آموان فعالیت می کنند.

روانشناسان شبکه بهداشت با حضور در مدارس در مورد اضطراب و استرس و روش های مقابله با آن، تاب آوری و تکنیک های آرام سازی صحبت می کنند و به سوالات دانش آموزان پاسخ می دهند.

دکتر مریم اثنی عشری کارشناس مسئول آموزش بهداشت در این رابطه گفت: این برنامه با همکاری واحد سلامت روان و آموزش و پرورش انجام می شود و امیدواریم با آشنایی هرچه بیشتر نوجوانان و جوانان با اصول بهداشت روان بتوانیم جامعه سالم و شاد داشته باشیم.

سعیده  شریفی

سعیده شریفی