محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

جلسه هماهنگی هفته ملی جمعیت ویژه مراقبین سلامت

جلسه هماهنگی و برنامه ریزی هفته ملی جمعیت ویژه مراقبین سلامت مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاه های بهداشت شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، جلسه هماهنگی و برنامه ریزی هفته ملی جمعیت ویژه مراقبین سلامت مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاههای بهداشت شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری برگزار شد.

منصوره زرینی کارشناس باروری سالم واحد بهداشت خانواده شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری با اعلام روزشمار و پخش نماهنگ ویژه هفته ملی جمعیت، دستورالعمل ها و برنامه های ویژه این هفته را برای مراقبین سلامت و ماماهای مراکز و پایگاهها بیان کرد.

زرینی گفت: در این جلسه هماهنگی، در خصوص برنامه های آموزشی متنوع و روش های نشر محتواهای آموزشی نکاتی به همکاران گفته شد. استفاده از ظرفیت ها و همکاری های بین بخشی برای برگزاری مراسم، مسابقه و جلسه های آموزشی با محوریت روز شمار هفته ملی جمعیت از دیگر مواردی بود که در این نشست بر آن تاکید شد.

در پایان جلسه پوستر هفته ملی جمعیت و نماد روزشمار برای نصب در مراکز و پایگاه های بهداشت در اختیار همکاران قرار گرفت.

حسین حاجی رضایی

حسین حاجی رضایی