محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

جلسه هماهنگی واکسیناسیون کرونا در شبکه بهداشت شهرستان ری

به منظور انجام هرچه بهتر واکسیناسیون کرونا، جلسه هماهنگی در شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، به منظور انجام هرچه بهتر واکسیناسیون کرونا، جلسه هماهنگی با حضور دکتر علیرضا صدرائی مدیر، دکتر آرمان مدرس معاون و کارشناس مسئولان ستادی چهارشنبه پانزدهم اردیبهشت ماه برگزار شد.

در این جلسه ابتدا دکتر زهره توکلی کارشناس مسئول واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری ها گزارشی از نحوه انجام واکسیناسیون ارائه کرد.

در ادامه دکتر صدرائی مدیر شبکه ضمن قدردانی از زحمات همه همکاران شاغل در ستاد و واحد های محیطی، بر اجرای دقیق واکسیناسیون براساس دستورالعمل های وزارت بهداشت تاکید کرد.

مدیر شبکه بهداشت بر تامین وسایل مورد نیاز واکسیناسیون، آموزش دستورالعمل ها، اطلاع رسانی به مردم و مدیریت صحیح به منظور پیشگیری از ازدحام و تجمع تاکید کرد.

در این جلسه مقرر شد همه واحدهای ستادی ضمن پشتیبانی، نظارت دقیقی بر نحوه واکسیناسیون داشته و درصورت بروز هرمشکلی در اسرع وقت با مدیریت و واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری ها هماهنگ کنند.

سعیده  شریفی

سعیده شریفی