محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

جلسه کمیته مرگ کودک شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری تشکیل شد

جلسه کمیته مرگ کودک به منظور بررسی علل و پیشگیری از بروز موارد مشابه در شبکه بهداشت شهرستان ری تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، جلسه کمیته مرگ شهرستان ری روز سه شنبه بیستم دی ماه در شبکه بهداشت تشکیل شد.

این جلسه با حضور دکتر آرمان مدرس معاون شبکه به همراه جمعی از کارشناسان واحد بهداشت خانواده و نماینده بیمارستان فیروزآبادی تشکیل شد.

در این جلسه ضمن بررسی موارد مرگ کودکان یک تا پنجاه و نه ماهه رخ داده در فصل پاییز، در مورد راهکارهای پیشگیری از موارد مشابه بحث وتبادل نظر شد.

فهیمه باطبی کارشناس واحد بهداشت خانواده در این رابطه گفت: متاسفانه اکثر موارد مرگ رخ داده به دلیل تصادف و سوانح است که با آموزش به خانواده ها و حساس کردن آنها می توان از بروز مجدد جلوگیری کرد.

سعیده  شریفی

سعیده شریفی