محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

جلسه کمیته هماهنگی بهداشت مدارس شهرستان ری برگزار شد

به‌منظور ایجاد هماهنگی در اجرای برنامه‌ها، جلسه کمیته بهداشت مدارس در شبکه شهرری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، جلسه کمیته هماهنگی برنامه‌های بهداشت مدارس با حضور کارشناسان شبکه شهرری و نمایندگان آموزش‌وپرورش، شنبه دوم آذرماه برگزار شد.
در این جلسه مهسا ادریسی کارشناس مسئول واحد سلامت جوانان و مدارس گزارشی از فعالیت‌های انجام‌شده ارائه کرد.
ادریسی دانش آموزان را آینده‌سازان هر جامعه‌ای دانست و توجه به‌سلامت آنان را بسیار مهم و حیاتی برشمرد.
در این جلسه در مورد معاینات دوره‌ای دانش آموزان، کنترل و پیشگیری از بروز بیماری‌های واگیر در مدارس، اجرای برنامه تحرک بدنی، واکسیناسیون و توسعه برنامه سفیر دانش‌آموزی و خود مراقبتی بحث و تبادل‌نظر شد.
همچنین مقرر شد آموزش‌های لازم در مورد مشکلات دوران بلوغ و رفتارهای پرخطر دانش آموزان به مسئولان مدارس و والدین داده شود.
خبر: سعیده شریفی
عکس: حسین حاج رضایی