محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

با همکاری دهیاری

خدمات رایگان پزشکی برای سالمندان روستای تورقوزآباد شهرری انجام شد

با همکاری دهیاری و شورای روستای توقوزآباد و شبکه بهداشت شهرری، خدمات رایگان پزشکی برای سالمندان روستا انجام شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، به همت دهیاری و شورای روستای تورقوز آباد و شبکه بهداشت شهرستان ری و همزنان با هفته گرامیداشت سالمندان و سلامت روان، طرح ویزیت رایگان سالمندان روستا انجام شد.
در این برنامه سالمندان روستای توقوزآباد توسط پزشک مرکز سلامت جامعه شورآباد معاینه شده و خدمات مشاوره تغذیه و مشاوره روان‌پزشکی نیز توسط کارشناسان برای آنان انجام شد.
همچنین هماهنگی لازم جهت انتقال سالمندان به مرکز سلامت جامعه کهریزک و انجام آزمایش‌های غربالگری نیز انجام‌شده بود.
این برنامه طی چهار روز در تاریخ‌های چهاردهم و پانزدهم مهرماه، برای ویزیت پزشک و خدمات آموزشی و مشاوره و بیست و سوم و بیست و چهارم برای انجام آزمایش انجام شد.
همه هماهنگی‌ها جهت تأمین وسیله نقلیه، پذیرایی از سالمندان و کادر پزشکی توسط شورا و دهیاری روستای توقوزآباد انجام شد.
خبر: شریفی

سعیده  شریفی