محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

دانش‌آموزان شهرستان ری در مورد اهمیت مصرف مکمل‌های آهن و ویتامین دی آموزش دیدند

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران: در این نشست آموزشی که در منطقه قیام دشت برگزار شد، دختران دانش‌آموز بااهمیت مصرف مکمل‌های آهن و ویتامین دی آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، این جلسه آموزشی به همت مرکز سلامت جامعه قیام دشت برگزار شد. خوشه نمیرانیان کارشناس تغذیه مرکز برای دختران دبیرستانی در مورد اهمیت مصرف مکمل‌های آهن و ویتامین دی صحبت کرد.
نمیرانیان با اشاره به اهمیت مصرف این دو مکمل در همه افراد به‌خصوص بانوان گفت: کم‌خونی و کمبود ویتامین دی دو مشکل مهمی است که متأسفانه در کشور ما رواج دارد ولی باید بدانیم که این دو مشکل به‌راحتی با توجه به تغذیه و استفاده از مکمل‌های مربوطه قابل‌پیشگیری است.
در ادامه در مورد مواد غذایی حاوی این دو ماده، چگونگی مصرف مکمل‌ها و علائم و عوارض کمبود آهن و ویتامین دی برای دانش‌آموزان صحبت شد.
بخش پایانی جلسه پرسش و پاسخ بود که دانش‌آموزان سؤالات خود را با کارشناس شبکه در میان گذاشتند.
خبرنگار: سعیده شریفی