محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

دوازدهمین جلسه کمیته جوانی جمعیت شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری

با حضور دکتر آرمان مدرس، معاون، دکتر ناهید یزدی،سرپرست، منصوره زرینی، کارشناس جوانی جمعیت واحد سلامت خانواده و جمعیت دوازدهمین جلسه کمیته جوانی جمعیت شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، با حضور دکتر آرمان مدرس، معاون، دکتر ناهید یزدی،سرپرست، منصوره زرینی، کارشناس جوانی جمعیت، معصومه حدادی کارشناس کودکان واحد سلامت خانواده، محسن فتح اله، مسئول امور مالی، دکتر زهرا زارع، مسئول واحد نظارت بر درمان، فریده عطایی، کارشناس واحد گسترش و مهدیه اینانلو رئیس امور اداری و عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری دوازدهمین جلسه کمیته جوانی جمعیت شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری برگزار شد.

در این جلسه مصوبات جلسه قبل و مصوبات بیستمین جلسه جوانی جمعیت معاونت بهداشت بررسی شد.

همچنین در این جلسه در راستای افزایش رفاه مادران دارای کودک زیر دو سال، مقرر شد، در دو مرکز خدمات جامع سلامت سکوی تعویض پوشک کودک ایجاد شود.

حسین حاجی رضایی

حسین حاجی رضایی