محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

در کمیته آسیب‌های اجتماعی شهرستان ری

راهکارهای مقابله با اثرات مخرب فضای مجازی بر جوانان ارزیابی شد

کمیته آسیب‌های اجتماعی شهرستان ری باهدف بررسی روش‌های مقابله با اثرات مخرب فضای مجازی بر جوانان تشکیل جلسه داد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، کمیته آسیب‌های اجتماعی شهرستان ری در تاریخ دوشنبه بیست و سوم مهرماه تشکیل جلسه داد.
در این نشست نمایندگانی از سازمان‌های مختلف شهرستان مانند شهرداری، سازمان تبلیغات اسلامی، فرمانداری، آموزش‌وپرورش و بهزیستی حضور داشتند.
سهیلا پناهی کارشناس مسئول واحد سلامت روان ضمن خیرمقدم به حاضران در مورد اثرات فضای مجازی در جامعه به‌خصوص بر جوانان صحبت کرد.
پناهی تأکید کرد که استفاده صحیح از این ابزارها می‌تواند خوب باشد و باید بتوانیم با جهت‌دهی مناسب، از اثرات مفید این فناوری‌ها استفاده کنیم.
در ادامه نمایندگان اداره‌های مختلف نقطه نظرات خود را بیان کردند و مقرر شد هر سازمانی با توجه به برنامه‌ها و امکانات خود در این رابطه فعالیت کند.
در این جلسه در مورد اهمیت آموزش صحیح به جوانان، جایگزین کردن تفریحات مناسب، ایجاد فضایی شاد و نشاط عمومی در جامعه و برنامه‌ریزی برای تولید محتوای مفید ایرانی- اسلامی در فضای مجازی صحبت شد.
خبر: شریفی
عکس: حاج رضایی