محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

شبکه بهداشت شهرستان ری جلسه آموزشی الگوی صحیح تغذیه برای مربیان بهداشت برگزار کرد

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران: در این جلسه آموزشی الگوهای صحیح غذایی، هرم غذایی و تغذیه در کودکان در سن مدرسه به مربیان بهداشت آموزش داده شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، این جلسه آموزشی دوروزه با حضور مربیان بهداشت ناحیه یک شهرستان برگزار شد.
ماندانا دقیقی کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه با اشاره به شروع سال تحصیلی به نقش مهم مربیان بهداشت در آموزش اصول صحیح تغذیه به کودکان اشاره کرد و گفت: کودکان از اولیای مدرسه تأثیر می‌گیرند و به همین دلیل می‌توان اصول صحیح تغذیه را به زبان ساده به آنان آموزش داد.
در این جلسات دقیقی در مورد هرم غذایی، الگوهای صحیح غذایی، نقش تغذیه در رشد کودکان، تغذیه در سنین مدرسه آموزش داد.
همچنین با توجه به اهمیت ریزمغذی‌ها و نیاز بدن به این گروه از مواد غذایی، کارشناس شبکه در خصوص کمبودهای شایع ریزمغذی در ایران و سیاست‌های وزارت بهداشت در برطرف کردن آن‌ها صحبت کرد.
نقش کمبودهای مواد غذایی در بروز بیماری‌ها نیز از دیگر مباحثی بود که در این جلسه تدریس شد.
خبرنگار: سعیده شریفی
عکس: آرشیو