محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

شبکه بهداشت شهرستان ری جلسه آموزشی بهداشت مدارس برای بهورزان برگزار کرد

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران: با توجه به آغاز سال تحصیلی و لزوم اجرای برنامه‌های بهداشت مدارس، جلسه آموزشی با حضور بهورزان شبکه شهرری برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، جلسه آموزشی بهداشت مدارس با حضور بهورزان شاغل در خانه‌های بهداشت برگزار شد.
پروانه فرد کارشناس واحد سلامت جوانان و مدارس در این نشست به‌تفصیل در خصوص برنامه‌های بهداشت مدارس صحبت کرد.
وی با اشاره به آغاز سال تحصیلی و نقش مهم بهورزان در تأمین سلامت مردم روستا، از آنان خواست از همین ابتدای سال تحصیلی فعالیت‌های خود را در مدارس آغاز کرده و همکاری نزدیکی با آموزش‌وپرورش داشته باشند.
آموزش در مورد معاینات دانش‌آموزی، توجه به بهداشت فردی دانش آموزان و بهداشت محیط مدارس، نحوه تکمیل پرونده‌ها و توجه به موارد ارجاع و هماهنگی با پزشک مرکز از مهم‌ترین مسائلی بود که در این جلسه در مورد آن صحبت شد.
همچنین در مورد فعالیت‌های آموزشی در مدارس به بهورزان تأکید شد. کارشناس بهداشت مدارس با مهم دانستن آموزش، از حاضران خواست با توجه به نیاز منطقه جلسات آموزشی با حضور مسئولین مدارس و معلمان، پدران و مادران و دانش آموزان برگزار کنند.
خبرنگار: سعیده شریفی
سعیده  شریفی