محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

قدردانی مسئولین سرای محله شهرک رضویه از کارکنان شبکه بهداشت شهرستان ری

مسئولین سرای محله به دلیل فعالیت‌های مستمر آموزشی کارکنان مرکز سلامت جامعه شهدای احد و تلاش آنان برای آگاه‌سازی مردم از مسائل بهداشتی و توسعه سلامت عمومی، از آنان قدردانی کردند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، روز شنبه هفتم اسفندماه، مسئولین سرای محله شهرک رضویه از سه تن از کارکنان مرکز سلامت جامعه شهدای احد شبکه شهرری به دلیل فعالیت‌های مستمر آموزشی قدردانی کردند.
در این برنامه از شهلا فرزانه مراقب سلامت و سرپرست مرکز، زهرا عابدی کارشناس تغذیه و حمید اسکندری کارشناس پیشگیری و مبارزه با بیماری‌ها تقدیر و تشکر شد.
توضیح این که، افراد فوق کلاس‌های آموزشی با موضوعات مختلف را به‌صورت مستمر در مدارس، سرای محله و اداره‌ها برگزار کرده و فعالیت‌های وسیعی را باهدف اطلاع‌رسانی و افزایش آگاهی عمومی انجام داده‌اند.
خبرنگار: سعیده شریفی

سعیده  شریفی