محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

هم‌زمان با دهه مبارک فجر

مرکز خدمات جامع سلامت فیروزآباد شهرستان ری افتتاح شد

در ایام مبارک دهه فجر و با حضور فرماندار شهرستان و مدیر شبکه بهداشت، مرکز خدمات جامع سلامت فیروزآباد شهرستان ری افتتاح شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، دوشنبه 21 بهمن‌ 98 مرکز خدمات جامع سلامت فیروزآباد شهرستان ری افتتاح شد.
در این مراسم دکتر علیرضا صدرائی مدیر شبکه بهداشت و دکتر حسین توکلی فرماندار شهرستان ری به همراه جمعی از مسئولان محلی حضور داشتند.
فرماندار شهرستان ری در سخنانی ضمن تبریک ایام دهه فجر، توسعه مراکز خدمات جامع سلامت را امری مهم در ارتقاي سطح سلامت جامعه دانست.
در ادامه دکتر صدرائی مدیر شبکه در سخنان خود به رابطه مستقیم بهبود فضای فیزیکی مراکز و ارتقاي سطح خدمات بهداشتی اشاره کرد و گفت: همه تلاش ما این است تا ضمن ایجاد شرایط مطلوب کاری برای همه کارکنان، سطح ارائه خدمات بهداشتی را ارتقاء داده تا بتوانیم بهترین و باکیفیت‌ترین خدمات را به مردم منطقه تقدیم کنیم.
مرکز خدمات جامع سلامت فیروزآباد در جاده ورامین واقع‌شده است. هزینه ساخت این مرکز از طرف بنیاد خیریه علوی تأمین‌شده و تأمین زمین و تجهیز آن بر عهده شبکه بهداشت بوده است.
خبر: سعیده شریفی
عکس: حسین حاج رضایی