محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

نشست مشترک رئیس اداره سلامت شهرداری منطقه 20 با مسئولان واحد بیماری های واگیر و کلینیک مشاوره بیماری های رفتاری شبکه بهداشت ری

نشست مشترک رئیس اداره سلامت شهرداری منطقه 20 با مسئولان واحد بیماری های واگیر و کلینیک مشاوره بیماری های رفتاری شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری در مرکز خدمات جامع سلامت عظیم آباد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، روز یکشنبه 15 ابان ماه 1401 و با حضور دکتر زهره توکلی مسئول، فاطمه محمودزاده کارشناس واحد بیماری های واگیر و دکتر محمد کمالی نیا، مسئول کلینیک مشاوره بیماری های رفتاری شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، جلسه مشترکی با مهندس محسن کریمی، رئیس اداره سلامت، رئیس اداره اجتماعی ناحیه 3 شهرداری منطقه 20، مدیر و مسئول کانون سلامت سرای محله 13 آبان در کلینیک مشاوره بیماری های رفتاری شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری واقع در مرکز خدمات جامع سلامت عظیم آباد برگزار شد.

در این دیدار دکتر محمد کمالی نیا، مسئول کلینیک مشاوره بیماری های رفتاری گفت: در این مرکز فعالیت های گوناگونی همچون: مشاوره حضوری و تلفنی پیشگیری از ابتلا به بیماری های ایدز و هپاتیت، مشاوره و انجام آزمایشات نمونه گیری ایدز، هپاتیت  و هپاتیت C، توزیع رایگان سرنگ و کاندوم با هدف کاهش آسیب، انجام آزمایشات غربالگری، تشخیص ایدز و هپاتیت از مراجعه کنندگان مراکز DIC و ... برای مراجعه کنندگان انجام می شود.

سپس دکتر زهره توکلی مسئول واحد بیماری های شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری گفت: در کلینیک مشاوره بیماری های رفتاری شهرستان ری تمامی خدمات بصورت رایگان، محرمانه و درحد استانداردها به مراجعین و بیماران ارائه می شود.
وی ادامه داد: نقش آموزش صحیح و اطلاع رسانی در سطح منطقه برای ارتقاء دانش مردم در خصوص این بیماری و همچنین معرفی کینیک مشاوره بیماریهای رفتاری به شهروندان بسیار حائز اهمیت است.

مسئول واحد بیماری های شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری گفت: شبکه بهداشت ری از همکاری و ارتباط سازنده با سایر بخشها و سازمانهای شهرستان به ویژه شهرداری منطقه 20 و اداره سلامت در راستای بهره گیری از حداکثر ظرفیت های منطقه برای کنترل بیماریهای واگیر استقبال می کند.

مهندس محسن کریمی، رئیس اداره سلامت شهرداری منطقه 20 گفت: از اهداف این جلسه ارزیابی فعالیت ها و توانمندی ها هر دو مجموعه شهرداری و کلینیک مشاوره بیماری های شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری به خصوص در مورد بیماری های واگیر هست، شهرداری زیرساخت هایی دارد که می تواند در حوزه های مختلف مرتبط با سلامت مردم منطقه همکاری و تعامل سازنده ای را مانند گذشته با شبکه بهداشت ری داشته باشد.

حسین حاجی رضایی

حسین حاجی رضایی