محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

نشست مشترک مدیر شبکه بهداشت شهرری با سرپرستان مراکز با محوریت موضوع نرم‌افزار سیب

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران: در این جلسه در خصوص اهمیت توجه به ثبت سریع و دقیق اطلاعات در این نرم‌افزار و برنامه جهت پیشبرد سریع برنامه صحبت شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، نشست مشترک دکتر تاجیک مدیر شبکه شهرری با سرپرستان مراکز سلامت جامعه با محوریت موضوع نرم‌افزار سیب روز شنبه پانزدهم اسفندماه برگزار شد.
در این جلسه دکتر خوشرو معاون، مهندس تیموری مسئول IT و گیتی هاشمی کارشناس واحد گسترش نیز حضور داشتند.
ابتدا دکتر تاجیک کلیاتی در مورد نرم‌افزار سیب و اهمیت ثبت اطلاعات در این برنامه بیان کرد. وی با توجه به اهمیت الکترونیک شدن اطلاعات خانوارها گفت: این نرم‌افزار دسترسی به خدمات ارائه‌شده و آمار را بسیار آسان می‌کند و همین مسئله می‌تواند برنامه‌ریزی را ساده‌تر کند. به همین دلیل توجه به اجرای سریع و دقیق این برنامه باید در اولویت قرار گیرد.
در ادامه آماری از میزان فعالیت مراکز ارائه و تأکید شد همه کارکنان باید جهت به‌روزرسانی این نرم‌افزار فعالیت کنند.
در پایان مراکز مشکلات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری خود را مطرح کردند که از سوی مسئولین حاضر در جلسه پاسخ داده شد.
همچنین مقرر گردید جهت برطرف شدن مشکلات احتمالی سرپرستان با مسئولین واحدهای گسترش و رایانه در ارتباط باشند.
خبرنگار: سعیده شریفی

سعیده  شریفی