محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

نشست مشترک مدیر شبکه بهداشت شهرری و بسیج استان تهران برگزار شد

این جلسه باهدف مرور عملکرد بسیج در سال گذشته و برنامه‌ریزی جهت اجرای برنامه‌های گسترده‌تر برگزار شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، نشست مشترک مدیر شبکه بهداشت شهرستان ری و اعضای اصلی بسیج استان تهران روز شنبه چهاردهم اسفندماه در دفتر مدیریت این شبکه تشکیل شد.
در این نشست، دکتر فاطمه تاجیک مدیر شبکه، دکتر خلیل علیزاده مسئول بسیج شبکه و چند تن از اعضای بسیج به همراه اعضای اصلی بسیج استان تهران و مسئولین کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان ری حضور داشتند.
ابتدا دکتر تاجیک ضمن خیرمقدم به حاضران، گزارشی از فعالیت‌های بسیج در سال جاری بیان کرد.
سپس دکتر علیزاده مسئول بسیج شبکه در مورد برنامه‌های در دست اجرا سخن گفت و ابراز امیدواری کرد تا با هماهنگی بیشتر با مسئولین استانی و بسیج جامعه پزشکی در توسعه برنامه‌ها عملکرد موفق‌تری وجود داشته باشد.
در این جلسه هماهنگی‌های لازم به‌منظور نزدیک‌تر کردن سطوح فعالیت‌ها و کاهش موانع موجود در اجرای برنامه‌ها انجام شد.
خبرنگار: سعیده شریفی

سعیده  شریفی