محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

نشست مشترک مدیر شبکه بهداشت شهرستان ری با ماماهای برنامه بیمه روستایی

این نشست به‌منظور برنامه‌ریزی جهت اجرای هرچه دقیق‌تر برنامه‌های نظام جامع سلامت و باهدف بررسی مشکلات موجود برگزار شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، نشست مشترک مدیر شبکه بهداشت شهرستان ری با ماماهای برنامه بیمه روستایی روز یکشنبه بیست و نهم فروردین‌ماه در محل ستاد شبکه برگزار شد.
در این جلسه دکتر تاجیک مدیر، دکتر خوشرو معاون شبکه و جمعی از ماماهای شاغل در مراکز سلامت جامعه روستایی حضور داشتند.
ابتدا دکتر تاجیک اندکی در مورد مهم‌ترین برنامه‌های نظام جامع سلامت صحبت کرد و این برنامه را یک تحول بزرگ در سیستم سلامت کشور دانست و از همه همکاران خواست تا با پیگیری برنامه‌ها، در ارتقاء سلامت مردم بکوشند.
در ادامه همکاران محیطی در خصوص مشکلات موجود در اجرای برنامه‌های صحبت کردند. کمبود فضای فیزیکی در برخی از واحدها، لزوم آشنایی بیشتر مردم با ابعاد مختلف برنامه و همکاری همه افراد شاغل در مرکز از مهم‌ترین مسائلی بود که مطرح شد.
حاضران در جلسه از همکاری واحدهای مختلف شبکه ازجمله گسترش، دارویی، رایانه و سایر واحدهایی که با پشتیبانی‌های خود زمینه را برای اجرای هرچه بهتر برنامه فراهم کردند، تشکر کردند.
در این جلسه دکتر خوشرو معاون شبکه در مورد نحوه پرداخت‌های ماماهای طرف قرارداد بیمه روستایی توضیحاتی را بیان کرده و به سؤالات حاضران پاسخ داد./ق

خبرنگار: سعیده شریفی

سعیده  شریفی