محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

نشست مشترک مدیر شبکه بهداشت شهرستان ری و سرپرستان مراکز سلامت جامعه برگزار شد

نشست مشترک مدیر شبکه بهداشت شهرستان ری و سرپرستان مراکز سلامت جامعه، باهدف برنامه‌ریزی برای اجرای هرچه بهتر برنامه‌ها و هم‌فکری به‌منظور ارتقاء ارائه خدمات به مردم برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، نشست مشترک سرپرستان مراکز بهداشتی درمانی و مدیر شبکه شهرری، روز شنبه سیزدهم آذرماه برگزار شد.
در این جلسه، دکتر فاطمه تاجیک مدیر، دکتر حسن خوشرو معاون، علی سرمستی مسئول امور اداری و طاهره طاهری مسئول امور مالی حضور داشتند.
ابتدا دکتر تاجیک ضمن قدردانی از زحمات کارکنان مراکز و پایگاه‌ها و خانه‌های بهداشت، ارتقاء سطح سلامت مردم در شهرستان و بهبود اجرای برنامه‌ها را نتیجه همکاری تیم سلامت دانست.
در ادامه مدیر شبکه، گزارشی از چگونگی اجرای برنامه‌های نظام سلامت و ورود اطلاعات در سامانه سیب بیان کرد و از حاضران خواست دقت نظر کافی را در این زمینه داشته باشند.
ارائه گزارش نوسازی و به سازی واحدهای بهداشتی، بخش بعدی جلسه بود که توسط مسئول امور اداری مطرح شد.
در پایان سرپرستان هر مرکز در خصوص نقاط ضعف و قوت منطقه تحت پوشش خود صحبت کردند.
خبرنگار: سعیده شریفی

سعیده  شریفی