محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

ویزیت رایگان بیماران به مناسبت هفته دفاع مقدس در شهرستان ری

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران: به همت شبکه بهداشت شهرستان ری و بسیج جامعه پزشکی برنامه ویزیت رایگان تخصصی بیماران در منطقه فیروزآباد اجرا شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، در این برنامه متخصصین داخلی، جراحی، زنان و اطفال حضور داشتند و بیماران را به‌صورت رایگان ویزیت کردند.
دکتر نیلوفر اشتری سرپرست مرکز بهداشتی درمانی فیروزآباد در این رابطه گفت: با توجه به هماهنگی‌های انجام‌شده با بسیج جامعه پزشکی، اطلاع‌رسانی به مردم از روزهای قبل انجام‌شده بود و مردم فیروزآباد و روستاهای اطراف از حضور پزشکان متخصص مطلع بودند.
اشتری ادامه داد: اجرای چنین برنامه‌هایی برای مردم بسیار مفید است و خوشحالیم که میزبان پزشکان دلسوز بسیجی بودیم.
گفتنی است شبکه بهداشت شهرستان ری به‌منظور گرامی داشت هفته دفاع مقدس برنامه‌های مختلفی را در دست اجرا دارد که ویزیت تخصصی بیماران نیز در همین راستا انجام شد.
خبرنگار: سعیده شریفی
سعیده  شریفی